Nagroda dla Hotelowej Restauracji Roku 2024 trafiła właśnie do nas, do Naszego Szefa Kuchni Wiesława Bobera, do znakomitych Kucharzy tworzących Restaurację Przędzalnia i całego Zespołu Kelnerskiego! Podczas XIII edycji rozdania najbardziej prestiżowych kulinarnych wyróżnień Fabrykę Wełny Hotel & SPA oraz Szefa Kuchni Wiesława Bobera reprezentowały: Kierownik Działu Marketingu Dominika Madej oraz członek Działu Marketingu Milena Mielczarek.
Dziękujemy za docenienie naszych dań, #pofabrycznych wnętrz i doskonałej obsługi. Gratulujemy całemu Zespołowi, który każdego dnia tworzy unikatowy smak i atmosferę tego miejsca! Organizatorom Polska Od Kuchni oraz Jurorom dziękujemy za wyróżnienie i za zaproszenie na niesamowitą galę, która na długo pozostanie w naszej pamięci.
Gratulujemy także wyróżnień Restauracji Zielona Górka z Pabianic oraz Ristorante Mare e Monti z Łodzi. Dziękujemy za wspólnie spędzony czas i oczywiście nie pozostaje nam nic innego jak zaprosić do odwiedzenia Restauracja Przędzalnia.