W nowej karcie odnajdziemy prawdziwe smaki lata na jednej szali z bestsellerami. Kulinarną ucztę rozpoczniemy od przystawki, pieczonego camembertu z żelem żurawinowym z Porto lub krewetek z masłem czosnkowym. Wśród zup króluje orzeźwiające gazpacho, a jako lekkie danie polecamy sałatkę arbuzową z serem feta. Wybór dania głównego to prawdziwa gratka dla amatorów kulinarnych! Tradycyjne knedle z owocami, wybór mięs m.in. - pierś z kaczki w sosie teriyaki, sandacz z warzywami sezonowymi lub stek wołowy z fasolką szparagową. Uwieńczeniem posiłku będzie pyszny deser - krem z palonej białej czekolady z owocami leśnymi.
Przypominamy, że restauracja Przędzalnia jest czynna dla Was codziennie, od niedzieli do czwartku w godzinach 13:00-21:00, natomiast w piątek i sobotę od 13:00 do 23:00.
Gorąco zapraszamy!
Kontakt:
- 42 206 81 00
- gastronomia@fabrykawelny.pl