Od dziś w restauracji Przędzalnia dostępna jest odświeżona wersja menu oraz wkładki sezonowej. Poza nowościami nie zabraknie uwielbianych przez Gości dań, które zyskały miano bestsellerów takich jak krewetki z masłem czosnkowym, zupy maślankowej czy giczy jagnięcej. W menu uwzględnione zostały pozycje wegetariańskie jak tarta z brokułami i serem pleśniowym czy zupa krem z batatów. Smak orientu zagwarantuje nam zupa tajska rybna z kurczakiem, kiełkami bambusa i grzybami shitake. Mięsnych smakoszy zachwyci różnorodność dań w osobliwych zestawieniach - w menu pojawił się filet z indyka, pierś z kurczaka, polędwica z dorsza lub stek. Na osłodę cukiernik poleca mus z owoców leśnych oraz ptysia czekoladowego.
Wkładka obfituje w dania z sezonowymi produkatmi. Spróbujemy orzeźwiającego chłodnika z zielonego ogórka czy popularnej palii z gospodarstwa rybnego "Zielenica". Dodatkowo w karcie pojawiły się napoje oraz autorskie koktajle bezalkoholowe naszego barmana.
Gorąco polecamy!