Restauracja Przędzalnia ponownie zaskakuje - Szef Kuchni wraz ze swoim zespolem, uwzględnił preferencje Gości, dzięki czemu powstały dwie karty menu. Pierwsza to stała, zawierająca najczęściej wybierane dania, które podbiły podniebienia kulinarnych amatorów, takie jak zupę maślankową, kaczkę na puree z dyni ze śliwką oraz demi glace z kaparami i rodzynką czy suflet czekoladowy. Druga karta to menu sezonowe, które obfituje w smaki typowe dla odpowiednich pór roku. W tej odsłonie polecamy pate z gęsi z wiśnią, karmelizowanym słoneczkiem oraz oliwą ziołową, rozgrzewający krem z dyni z mlekiem kokosowym, kuminem, chilli, tapioką oraz popcornem paprykowym, a na osłodę deser czekoladowy ze śliwką, brzoskwinią oraz limonką. Dodatkowo wśród dań głównych pojawiła się specjalność Szefa Kuchni - stek z antrykotu z kością żebrową Tomahawk o wadze aż 800 g!
Serdecznie zapraszamy!